Cégünk 2000-ben alakult - magyar tulajdonú cég - 1990. óta foglalkozunk rendezvények technikai kiszolgálásával. Teljes körű tevékenységünkkel olyan egyedi megoldásokat kínálunk, amelyek a megrendelők számára, magas színvonalon megvalósult, különleges, kellemes emlékként rögzülnek.

A koncepció kidolgozásától a megvalósításig a gyors és hatékony kommunikáció professzionális szervezéssel párosul. Célunk, hogy megrendelőink és meghívott kedves vendégei szolgáltatások helyett emlékezetes élményekkel gazdagodjanak és szívesen gondoljanak vissza a kellemes estére.

Eszközparkunkat világszínvonalú gyártók termékei alkotják, így garantálva egyrészt az esztétikus megjelentést, másrészt a kíváló minőséget, megbízhatóságot, és végül de nem utolsó sorban a biztonságot (eszközeink mind megfelelnek az Európai Uniós szabványoknak és szigorú követelményeknek).

Üzleti kapcsolatrendszerünkre támaszkodva, bármilyen igény megvalósítását, valamint technikai eszközök kedvező feltételek mellett történő értékesítését is vállaljuk.